04.04.23

Матюк (мат) – це молитва до сатани та образа Бога: наукове дослідження



Протягом 17 років радянський вчений-біолог Іван Белявський працював зі своїми помічниками над проблемою впливу на людину простих односкладних слів, зокрема матюків.

Результати дослідження приголомшили: кожне сказане слово впливає на гени, що призводить до зміни генетичного коду, який відповідає за темп старіння та життєвий час. В свою чергу модифіковані гени передаються нащадкам.

Дисертацію вченого на цю тему слухали за зачиненими дверима. В цій роботі з математичною точністю правду було доведено неприйнятною в радянські часи тезу - слово має реальну силу! Залишився один крихітний крок до християнства та біблійної доктрини ′′ На початку було Слово..." (Івана 1:1)

Опублікувати такі результати - це відмовитися від теорії первинної матерії і визнати наявність Творчого початку, на нашу думку - Бога. Радянські ідеологи на таке не наважилися, але для сучасників - твори вченого I. Белявського цінна спадщина що науково доводить біблійні принципи про силу і вплив слова.

Виявляється, що слово продовжує молодість або наближує старість.

Дослідження вчених-лінгвістів однаково сенсаційне. Словник давньоруської мови містить слово, яке починається з другої літери алфавіту і означає жінку легкої поведінки. Насправді, це слово не що інше, як ім ' я демона. У середновіччі язичницькі предки спілкувалися з ним з різних причин. Демон Б... спокон віку був чоловічого роду і вимагав поклоніння та розпусти.

Але головне, що вчені зрозуміли: всі лайливі слова мають демонічне походження без винятку! Лайливе слово - це не просто слово, яке кидається в серцях, це ритуал - сатанинський ритуал, заклик справжнього демона, втілення зла. Язичницькі предки використовували ці слова як ритуали під час жертви.


Сьогодні демонічне коріння матюків ховається під шаром століть, але через це вони не втратили свою силу і своє основне призначення.

Зверніть увагу, як погані слова збільшуються, іноді вони майже замінюють мову. Через безкарність зло зростає, люди втрачають найменший сором. Підлітки на вулиці, молодь може брудно лаятися в присутності жінок, дітей, літніх людей.

Пам ' ятайте, що кожне лайливе слово- мат, сказане людьми в духовному невидимому світі, є підзарядкою для демонів. Мат для них немов вівтар. Звідти вони забирають сили.

Той, хто кличе диявола матюками, зрештою отримає знищення на всіх рівнях життя: від здоров ' я до долі. Тому, хто використовує лайливі слова, повинен бути готовий прийняти наслідки.