29.04.21

Барига Порошенко і його порохососи голосували за тотальний розпродаж української землі

«Батьківщина» – єдина фракція, що не дала жодного голосу за тотальний розпродаж української землі. Але влада протиснула дозвіл на її купівлю іноземцями. Тепер українську землю захистити можуть лише самі українці – на референдумі.

Це стало зрозуміло після ухвалення законопроєкту №2194.

satan-900x765.jpg

284 депутати ухвалили зміни до Земельного кодексу, якими позбавили українців права володіти своєю сільськогосподарською землею. Лише «Батьківщина» не дала жодного голосу.

Ухвалений закон зняв останні запобіжники від тотального розпродажу землі іноземцям – як фізичним, так і юридичним особам – та скасував заборону на продаж особливо цінних земель. Тепер дозволено передавати та продавати право оренди без погодження із власником паю, надаючи переважне право на купівлю землі особам, які збираються займатися видобутком корисних копалин, змушуючи селян, які обробляють землю на основі права користування та довічного володіння, викупити свої городи за ринковою вартістю, конкуруючи із закордонними банками.

Нинішня владна команда змогла прийти до влади за підтримки кланових олігархічних утворень і тепер виконує їхні забаганки,  розпродаючи землю, стратегічні об’єкти, газо- й нафтопроводи, надра.

Показово, що за цей закон всупереч інтересам українського народу проголосував крупний землевласник - барига Порошенко і його банда порохососів. Замість  підтримати українського фермера, ці зрадники українського народу зробили все для монополізації землі крупними агрохолдингами.

Саме цей законопроєкт проштовхував  президент Зеленський, який брехав, що іноземці не зможуть купувати українську землю, а питання розпродажу української землі буде винесене на всеукраїнський референдум. Як відомо, запроданець Порошенко і його фракція по всіх знакових антинародних законопроектах голосують разом с президентською фракцією "Слуга народу" - тому це неформальне об'єднання ЄС/СН називають "ширкою".