06.04.21

Грантожери - це не активісти, а соросятня - це не громадський сектор!

На фінансованому з-за кордону сайті соросятні "Інститут масової інформації" в статті "Соросята, Стерненко та джинса: імідж громадського сектору в українських медіа" соросятня відпрацювала черговий грант і провела дослідження українських медіа щодо висвітлення діяльності так званих "активістів".

Зверніть увагу на цю інфографіку - соросятня зовсім не палиться: про так званих "активістів" найбільше згадують ЗМІ соросятні (ефір 24 каналу повністю забитий їх передачами та програмами, напевне його скоро перейменують на "Телеканал ім. Сороса". Про НВ Сороса годі вже й казати, а Цензор побічно підтвердив що бреше за гранти).

Соросятня в цій статті також посилається на дані фінансованої з-за кордону соросятної організації ZMINA, яка надає дані що нібито порушувалася безпека так званих "активістів".

Читайте також: Кто такие “соросята” и почему говорить о них нельзя

Соросятня обурюється, що часто інформація про "активістів" подається у темі криміналу, а 8% матеріалів про "активістів" мали негативне забарвлення. Соросятня не задоволена, що найчастіше в цих новинах застосовувались оціночні судження та емоційна лексика, а найбільше критики зазнали соросята Сергій Стерненко та Віталік Шабунін. Їй не подобається, що медіа засуджують дії "активістів" ЦПК, використовуючи словосполучення “інформаційні нападки”. А щодо соросьонка Стерненка в текстах журналістів нібито простежувалася "зневажлива лексика", як і стосовно "активістів", яким дали наказ його підтримати штурмом ОПУ, файєрами та петардами.

Цей маніпулятивний матеріал яскраво показав, що соросятня застосовує підміну понять, вживаючи термін "активіст". Давайте визначимося з поняттями.

"Активістами" соросятня називає звичайних грантожерів. Весь їх "активізм" здіснюються за гранти, тобто за гроші. Причому за чималі гроші, і що важливо, за гроші з-за кордону.

Грантові "активісти" - це не громадські діячі, це - іноземні агенти, лобісти міжнародних спекулянтів, зокрема Сороса.

Саме так: грантожери - це іноземні агенти, слуги міжнародних аферистів, це не "громадські активісти" і не "громадський сектор", а лобісти транснаціональних спекулянтів та монополістів, вовки в овечіх шкірах, вороги українців, які своїми акціями залякування тиснуть на владу з метою просування тарифного геноциду, викрадення української землі, отримання контролю над судовою системою.

Читайте також: Виктор Орбан: Европа не должна поддаваться сети Сороса

Звідки взявся термін «іноземні агенти»? Відповідно до термінології чинного в США закону, який був прийнятий ще в 1938 році під назвою «Акт про реєстрацію іноземних агентів» (Foreign Agents Registration Act, FARA), соросята та грантожери є іноземними агентами, тобто лобістами міжнародних фінансових спекулянтів - Сороса тощо.

Не можна бути "активістом" і "громадським сектором" на зарплаті. Не можна бути патріотом України і працювати в інтересах України, відпрацьовуючи за гроші завдання міжнародних аферистів і авантюристів.

Не може українська "громадська організація" працювати на гроші з-за кордону, адже в такому випадку вона і не громадська і не українська. Вона є лобістською організацією. Тому за прикладом США нам потрібно ввести в законодавства поняття "грантожерська організація" та "іноземний агент".

Важливо також розуміти, що вся ця соросятня, "активісти" - це представники іноземних резидентур. Вони працюють не в інтересах України, хоча через потужну мережу створених ними і фінансованих з-за кордону медіа переконують в зворотному.

Соросятня, "активісти" - це представники п'ятої колони, іноземні агенти, які займаються підривом підвалин економічної діяльності, суспільного і сімейного життя в Україні в інтересах і на кошти зарубіжних структур.

Соросятня, "активісти" - це не громадянське суспільство, вони за гроші імітують громадянське суспільство, підмініють поняття і свідомо вводять українців в оману.

"Активісти" - це залегендовані під "громадянське суспільство" іноземні агенти.

Соросятня та їх "активісти" не просто обслуговують інтереси іноземних спекулянтів, вони фактично займаються демонтажем української державності, працюють проти суб'єктності та успішності України. Соросятня та їх "активісти" просто не можуть бути патріотами ні України, ні будь-який інший країни, тому, що за своєю суттю вони є цинічними глобалистами.

І ви маєте знати про це і не піддаватися на маніпуляції та підміну понять, коли вони вживають терміни "активісти" та "громадські діячі".

До речі, зверніть увагу, посольство США до цього часу не засудило напад соросятні на Офіс Президента, який мало чим відрізняється від нападу на Капітолій!