03.02.21

Наказ закрити телеканали ЗІК, 112, Newsone надійшов від зовнішнього управління

Наказ закрити телеканали ЗІК, 112, Newsone надійшов від зовнішнього управління не через "проросійську", а через "протисоросятну" і "протизовнішньоуправлінську" риторику.

Зазначені телеканали невпинно критикують зовнішне управління і іноземних агентів - соросятню, через що на ЗІК в 2020р Нацрада з ТБ двічі призначала перевірку.

Ці телеканали є єдиними в Україні, хто розкриває українцям правду про зовнішне управління і іноземних агентів - соросятню.


Так само "по беспрєдєлу" закрили акаунти Трампа і відсторонили голову КСУ (через загрозу визнання неконституційним закону про продаж землі). Почерк беззаконня однаковий.

Вночі відбулася розмова Держсекретаря США і голови МЗС України. На ранок - виключення з фракції СН депутата Дубинського, який розкривав корупцію Байдена та його агентів в Україні. Ввечері - спонтанне засідання РНБОУ, одноголосне рішення про блокування телеканалів. Співпадіння?

Найближчим часом, зокрема через стрімке зростання тарифів, масові протести наростатимуть. У необгрунтованому зростанні тарифів значною мірою винна корупційна прокладка "Нафтогаз", яка знаходиться в руках зовнішнього управління.

В стрімкому зубожінні українців також винне зовнішнє управління, яке наклало лапу майже на всі фінансові потоки в державі і виводить з України мільярди доларів.

Тому політична боротьба скоро буде зводитися до боротьби проти зовнішнього управління, хоча воно за допомогою численних своїх медіа в Україні як може переводить стрілки на Росію. ЗІК, 112, Newsone дуже заважали у цьому.

На тлі пограбування України і українців зовнішнім управлінням, ЗІК, 112, Newsone значною частиною населення сприймаються як патріотичні.

Інформація для роздумів

❗ Зовнішньому управлінню вигідні війна та криза в Україні, тому що дозволяють за безцінь приватизувати стратегічні державні активи, зокрема порти, Енергоатом, Укренерго, землю.

❗ Телеканали ЗІК,112,Newsone виступають "за мир" і припинення війни, а зовнішнє управління її роздмухує і навіть чути не хоче про припинення процесу приватизації до закінчення війни.

❗ Байден з Обамою віддали росіянам Крим (прямо наказали Турчинову), секторальних санкцій проти РФ не ввели, допомогли окупантам побудувати Норд Стрім 2, та ще й ввели ембарго на допомогу Україні зброєю, яке потім відмінив Трамп.

❗ Байден наказав Порошенку підняти тарифи в Україні на 75% та з корупційною метою влаштував свого сина-наркомана Хантера в правління найбільшої газовидобувної компанії України.

❗ Так звана "соросятня" в Україні є "іноземними агентами" згідно з термінологією американського закону США про реєстрацію іноземних агентів (Foreign Agents Registration Act (FARA)), ухваленого ще в 1938 р. Відповідно, видання "Радіо Свобода Україна", "Українська правда", "Наші гроші", "Дзеркало тижня", Ліга-бізнес та десятки інших - також є іноземними агентами.

❗ Радікальне угруповання "Автомайдан" фінансується фондом Сороса "Відродження".

Сорос - ворог України №1
Сорос - ворог України №1